Utolsó

Ahogy azt már korábban is jeleztem (itt), magánéleti okokból úgy döntöttem, befejezem a Rattle Inc. webzine szerkesztését – ami természetesen nem jelenti azt, hogy végleg elbúcsúzunk tőletek. Új, ám a régire emlékeztető néven, ugyanazzal a csapattal folytatjuk a bő hat évvel ezelőtt megkezdett utat. Ma elindult a Rattle A.D. honlap, cikkeink innentől azon a felületen jelennek meg (rattlead.hu), ugyanakkor a rattle.hu az eddig megjelent anyagok archívumként továbbra is elérhető, böngészhető, olvasható lesz. Ugyanígy megmarad a rattle.hu-hoz köthető Facebook-oldal is, de újdonságokért, az aktuálisan megjelenő cikkek ajánlójáért innentől a Rattle A.D. Facebook-oldalát keressétek fel (ha kedvelitek az oldalt, minden újabb bejegyzésünkről értesítést kaptok).

Az új portál főszerkesztője Reaper kollégánk lesz, aki már eddig is aktívan részt vett a Rattle Inc. életének szervezésében, őt keressétek infókkal, kérdésekkel. Én a továbbiakban szimpla, ám annál aktívabb szerzőként leszek jelen magazinunk életében.

Ez az utolsó bejegyzésem ezen az oldalon, úgyhogy még egyszer mindenkinek mindent köszi! Jó volt veletek, jó lesz veletek. Let’s rattle!

Coly

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

1 Comment

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*