Alpárfeszt, ahol csak jó zene lesz!

Idén szeptember 3–5. között már hetedik alkalommal rendezik meg az Alpárfesztet Tiszaalpáron, amit bátran nevezhetünk a Tisza mentén sorra kerülő legbarátságosabb zenei összejövetelnek!

A Riverside Booking által szervezett, a vírushelyzet miatt júliusról szeptemberre dátumozott fesztivál idén sem szűkölködik fellépőkben, hiszen olyan bandákat láthatunk-hallhatunk a három nap alatt, mint a Don Gatto, a Warchief Band, a KIES, a Lazarvs, az Idegen, a Dungaree, a D Λ R K M E S S, a Witch Bone Garden, vagy a Let the cigar die.

A szervezők különös figyelmet kívánnak fordítani a nézők egészségére, biztonságára, és a napi korlátozott létszám betartására! Ennek érdekében az eseményre való bejutáshoz előregisztráció szükséges, amelynek lépései a következők:

1. Az alparfesztival@gmail.com email címre küldjétek el a neveteket, és azt, hogy melyik napon szeretnétek részt venni!
2, A regisztrációtok a válasz email megérkezése után lesz érvényes!
Az adataitok az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében és
az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltakra hivatkozva az adataitok 2020. szeptember 6-án törlésre kerülnek!

A regisztrációra a kialakult vírushelyzet miatt életbe lépő 500 fős limit miatt van szükség!

A rendezvényt ezúttal is a Régi Tüzép telepen tartják meg, ahol a bejáratnál a csomagok, táskák felülvizsgálata mellett hőmérős ellenőrzés is lesz.

Jegy- és bérletinfókról tájékozódjatok az Alpárfeszt Facebook-esemény oldalán:
https://www.facebook.com/events/585581262010087/

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*