Nagaarum új dalokkal jelentkezett a készülő albumhoz

A harmadik tétel született meg nemrég Nagaarum készülő új lemezéhez, a Covid Diaries-hez. A dalonként, vagyis a felvételek folyamatában közzétett album mindettől eltekintve a teljesen szokásos módszerrel készül. Kommentár a soron következő darabhoz, a Superstitious Remedy-hez:

„A babonák sok ezer év múlva is bennünk élnek. Neill DeGrasse Tyson – Cosmos: A Space Time Odyssey című ismeretterjesztő sorozatában mesél alakfelismerő képességünkről, amihez a legrégebbi babonánk, az égi jelek figyelése kötődik. Csillagjegyek, csillagjóslás, együttállások, hullócsillagok, üstökösök, holdfázisok és még sorolhatnám. Kiélezett történelmi időkben, mint amilyet most is élünk, különösen babonássá válunk, ezeken a tévhiteken keresztül birodalmak eshetnek egymásnak, társadalmak változhatnak meg. Hogy a jövő mit hoz a 2020-as nagy járvánnyal kapcsolatban, az még rejtély, de az biztos, hogy a nap mint nap megkötött alkunk az ájtatossággal kihatással lesznek erre. Ezúttal Szabó Rolandon kívül Betty V. is feltűnik, aki jó füllel érzett rá, hogy a dal második felében hallható szaggatott riff mit kíván – női éneket. Az ő ötlete volt, én pedig elfogadtam.”

A Nagaarum projekt felállása a Covid Diaries lemezen:

T.G. Nagaarum (In Vacuo, GuilThee) – minden hangszer, ének, szövegek

Szabó Roland (Farrrkas) – narráció, szövegek, fordítás

A már elkészült két további dal:

Amint a teljes mű összeállt, a projekt Bandcamp-felületén lesz egészében és ingyen letölthető.

Elérhetőségek:

E-mail: ngcprod.hun@gmail.com

www.nagaarum.com

www.facebook.com/nagaarumband

www.nagaarum.bandcamp.com

www.ngcprod.com

www.ngcprod.bandcamp.com

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*