Extreme Deformity: születésnapi bélyeg és képeslap

Az Extreme Deformity zenekar 1990-ben, azaz éppen 30 évvel ezelőtt alakult. Ebből a jeles alkalomból ED képeslap és hivatalos, belföldi levélforgalmi bérmentesítésre alkalmas Extreme Deformity bélyeg készült. Az első pár példányt a „kiválasztottak”, így a szaksajtó képviselői számára is 2020. március 27.-én postázták.

Nincs tudomásunk róla, hogy hazai metal bandának valaha is jelent volna meg bélyege, így nagy valószínűséggel a fenti dátum az első hazai metalzenekaros bélyeg postázásának dátuma.

Az ED képeslap és bélyeg az Extreme Deformity vinyl- és retrospektív ED fanzine-mellékleteként, die hard verzióban lesz beszerezhető. Ennek megjelenése – a dolgok jelenlegi állása szerint – 2020. december 5-én, a Kék Yukas NHD XV. Fesztiválon várható.

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*