Thrashin’ for Charity – Jótékonysági koncert

Miklós Csaba barátunknál (aki mellesleg óriási Archaic- és Stonedirt-rajongó) karácsony után súlyos gyomorrákot diagnosztizáltak. Csabi két gyermek édesapja, és az ő támogatására szerveztük meg ezt a koncertet, hogy segítsük őt és kis családját, mivel a kezelések költségei igen magasak. Nincs kétségünk afelől, hogy Csabi fel fog épülni, de ha ezzel a kis segítséggel mi (és te, aki eljössz) hozzá tudunk járulni a gyógyulásához, akkor már megérte ez a kis hétköznapi thrash meló!!!

Időpont: 2020. március 3. kedd
Helyszín: Dürer Kert

Sajnos a budapesti klubok hétvégi telítettsége miatt csak erre a napra tudtunk helyszínt találni, de reménykedünk benne, hogy a hétköznapi dátum ellenére sokan eljöttök, és összefogunk egy jó és nemes ügyért.

Fellépők:
Archaic
Stonedirt
Wolverine Blues Brothers (Entombed cover band)

Kezdés: 20.00
Belépő: 2000 Ft

https://www.facebook.com/events/190254458864084

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*