Sons Of Apollo: új album és budapesti koncert a prog metal szupergrouptól

Megjelent a Sons Of Apollo második nagylemeze, az MMXX! Az egykori Dream Theater-, Mr. Big-, Guns N’ Roses- és Journey-tagok által alkotott szupergroup 2017-ben robbant be a zenei köztudatba, méghozzá a Psychotic Symphony című első albummal. Mike Portnoy, Derek Sherinian, Billy Sheehan, Jeff Scott Soto és Ron „Bumblefoot” Thal által rögzített anyag az InsideOut Music kiadó égisze alatt látott napvilágot. A Sons Of Apollo tavaly egy nagyszerű koncertfelvételt is kiadott, amit a bulgáriai Plovdivban, egy szimfonikus zenekar közreműködésével rögzítettek az ottani Római Amfiteátrumban. A Labyrinth ott készült felvételét az alábbi videón nézhetjük meg:

Hamarosan mi is egy hasonlóan nagyszerű koncerten vehetünk részt, hiszen a csapat március 25-én a budapesti Barba Negra Music Club színpadán is előadja a friss dalokat.

A Livesounds bemutatja:

Sons Of Apollo koncert, MMXX World Tour
2020. március 25., szerda, 19 óra
Budapest, Barba Negra Music Club

Belépő: early bird 8500 Ft, normál elővételben 8900 Ft, a koncert napján 9500 Ft.
Jegyek kaphatók a www.rock1.hu és a www.tixa.hu oldalakon, valamint a Ticketportal és az Eventim rendszerében.

Kapcsolódó weboldalak:
http://livesound.hu/
https://www.sonsofapollo.com/
https://www.facebook.com/livesoundProd
https://www.facebook.com/events/728942427596921/

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*