BIPØLÄRIS zenekar: új EP és videóklip

December végén jelent meg a győri BIPØLÄRIS zenekar második EP-je négy új számmal, SZERØTØNIN MEZŐK címmel. Az új lemez harmadik számához, az AVERZIØ-hoz videoklip is készült:

A háromtagú csapat 2018 novembere óta létezik. Németh Attila (Soma) énekes-gitáros, Kis Ádám basszusgitáros és Szűcs Dávid dobos a stoner és a progresszív metal, a punk, valamint a hardcore zenei elemeit vegyítve „hergeli” a hallójáratokat. Az együttes első, háromszámos EP-je, a KAPILLÄRISOK 2019 júniusában látott napvilágot. Első fellépésükre 2019. június 21-én került sor a Hell Vill fesztiválon, első nagyobb koncertjük pedig most, december 20-án volt Budapesten, a Dürer Kertben, a Hanoi, a nemecsek és Téveszme zenekarok társaságában.

Legközelebb Kiskunhalason, Budapesten, Pécsett, Egerben és Veszprémben lesznek fellépéseik:
https://www.facebook.com/events/580185209408565/

Hanganyagaik a következő zenei megosztó oldalakon érhetők el:

YouTube Play List:
https://www.youtube.com/watch?v=uIny_6XmNYo&list=PL75M2QMmW6AS2QjDkuTtw4SMwASX2zKCK&index=1
Bandcamp:
https://bipolaris.bandcamp.com/
Spotify:
https://open.spotify.com/album/4BH0hsAJ8uBzq1rUGTM5Rz

Elérhetőségek:

Facebook:
https://www.facebook.com/BPLRS89/
Instagram:
https://www.instagram.com/bipolaris89/

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*