Eddig megvolnánk…

Kivételesen rövid leszek. 🙂

Napra pontosan három évvel ezelőtt éledt újjá – már digitális változatban – a negyedszázadon át tetszhalott Rattle Inc. fanzine. (Nem mintha a lap 1991-es megszűnésekor felmerült volna bennünk az „egyszer majd folytatjuk” gondolata. Így alakult…) 2016. december 20. óta azonban több mint 2200 cikk került fel az oldalra, 400 albumszavazós játékot zavartunk le és körülbelül 270 interjút olvashattok felületünkön.

Ezek a puszta számok. Amelyek mögött azonban egy nagyszerű, folyamatosan bővülő szerkesztőségi csapat áll. Eddig szinte kizárólag nektek, olvasóknak mondtam köszönetet a kitartásotokért, a cikkeink iránt tanúsított érdeklődésetekért, ám ez a produktum nem jöhetett volna létre munkatársaim, az ő lelkesedésük, tudásuk, szorgalmuk nélkül. Úgyhogy köszönöm nekik, hogy nevüket, munkájukat adják ehhez a projekthez!

Bár ez soha nem volt megfogalmazott cél, legnagyobb közös eredményünknek azt tartom, hogy kulturáltan, a másik véleményét elfogadva tudunk véleményt nyilvánítani olyan kérdésekről, amelyek pedig egyik legfőbb szenvedélyünkkel, a heavy metallal, annak szeretetével, megítélésével kapcsolatosak. Nem akarok frázisokat pufogtatni, ám azt gondolom, hogy példaértékű ez a fórum, minden közösségnek, a társadalom tagjainak valahogy így kellene kommunikálniuk egymással. Egy ilyen közegben tényleg jó érzés tevékenykedni.

Ma online ünnepelünk, holnap viszont élőben is. Ha lehetőségetek van rá, és kedvetek is hozzá, tartsatok velünk: holnap, azaz szombat este 8-kor a budapesti Robotban (VII. Akácfa u. 49.) találkozunk!

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*