Szeptember 21-én újra Rattle Inc. olvasótalálkozó – élőzenével!

Sziasztok!

Másfél hónap múlva immár hetedik alkalommal találkozunk azokkal, akik kíváncsiak meghívott vendégeinkre, ránk és természetesen egymásra. Időben szólunk, hogy aki szeretné, biztosan szabaddá tudja tenni magát arra a délutánra. Többszörösen is különleges programmal készülünk: egyrészt a néhai Classica zenekar két oszlopos tagját, Fejes Zoltán gitárost és Szalai Tamás billentyűst kérdezzük a hőskorról, akik a beszélgetést követően hangszereiket is beizzítják. Másrészt Somogyi „Manitou” Péterrel idézzük meg az egykori legendás Hunky-Punky-t, amelynek keretében – reményeink szerint – a régi relikviák, kiegészítők is előkerülnek majd.

Classica

Időpont: 2019. szeptember 21., szombat, 16.00–

Helyszín: a budapesti Vírus Café emeleti különterme (IX., Ferenc körút 32., a Corvin-negyed metrómegállótól kb. két perc séta)

A találkozó Facebook-eseményét augusztus 21-én hozzuk létre.

A viszontlátásig üdvözlettel:

a Rattle Inc. csapata

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*