Megyek. Jövök. (gépház a fedélzetnek)

Az elkövetkező szűk két hétben nem leszek gépközelben. Lehet, hogy ránézek az oldalra, de nem írok, szerkesztek és teszek fel új cikkeket. Távollétemben Zozzie tartja a frontot, ő válaszol esetlegesen felmerülő kérdéseitekre. Magazinunk persze ez idő alatt is változatlan intenzitással ontja magából az anyagokat. Új lemezekről ugyan nem olvashattok, lesz viszont számos jubiláló anyag (Metallica, Alice in Chains, Dream Theater, Stormwitch stb.), lefuttatunk egy négy cikkből álló sorozatot a metal világán belül létező, különleges szubkultúrákról, rajongói csoportokról, megidézzük a néhai J.R.R. Tolkien szellemét, és utánanézünk, mi történt ebben az évtizedben az egykori Nevermore ritmusszekciójának tagjaival.

Mivel a kollégákkal nem akartam megtenni, hogy cikkeiket hetekig jegelem, csak azért, hogy ezekben a napokban is szolgálhassunk olvasnivalóval, ezeknek az anyagoknak a nagy részét én írtam – remélem, a témák változatossága valamelyest ellensúlyozza majd az „egy hang” monotóniáját.

Persze felmerült bennem, van-e értelme a szokásos tempóban tolni a cikkeket, amikor a nyaralások időszakában, ami ráadásul fesztiválszezon is, láthatóan kevesebben olvastok bennünket, mint általában. De azokra is gondolnunk kell, akik várják, keresik az új tartalmakat. A többieket (a távollévőket) pedig arra biztatom, hogy visszatérve a hétköznapokba nyugodtan szörcsöljenek bele az elmúlt napok, hetek posztjaiba: mi akkor is voltunk, amikor ők nem, és akkor is vagyunk, amikor éppen nem vagyunk. 🙂

Egyetlen apró változás lesz: július 25. és augusztus 4. között szüneteltetjük az albumszavazásokat, helyettük (a cikkek mellett) népes szerkesztőségünk tagjainak Heti Ötös listáival szórakoztatunk benneteket. Onnantól viszont újra „padlógáz”, amelynek keretében például a Baroness albumait tesszük mérlegre, és a szeptemberi olvasótalálkozó kapcsán is szolgálunk részletekkel.

Addig is jó olvasást, jó zenéket, sok napsütést és hideg italokat mindenkinek!

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*