Megjelent a Needless bemutatkozó albuma

A dánszentmiklósi Needless a közelmúltban jelentette meg debütalbumát, a Heresy-t, amely a zenekar YouTube csatornáján és Bandcamp oldalán is meghallgatható.

A Heresy egy zenei utazás különböző mítoszokon, filozófiákon, vallásokon és hiedelmeken át, amely az emberiség igazi természetét hivatott megmutatni.

Az anyag digitális formátumban a már említett Bandcamp-oldalon is megvásárolható és letölthető, továbbá az összes fontosabb streaming szolgáltatónál (Spotify, Amazon Music stb.) elérhető lesz. Fizikai hanghordozó formájában pedig limitált darabszámú (100 példány) digipak lemezen szerezhető be a zenekar Bandcamp és Facebook oldalán, valamint hamarosan a Total Darkness Propaganda-n keresztül is.

https://www.facebook.com/needlesshun/
https://www.facebook.com/tdp666/?ref=br_rs
https://needlessofficial.bandcamp.com/
https://lnkfi.re/oTYQTzAR

Az album dalait Gyulán, a No Silence Stúdióban rögzítették, 2018 szeptembere és 2019 áprilisa között, Simon „Simi” István vezényletével. A lemez borítóját egy német művész, Maximiliam Wagner készítette, a logó, a digipak belső dizájnja és művészi munkája pedig Brányi Vivien Renáta és Szelei Csilla keze munkáját dicséri.

A Needless tagjai:

Forczek Ádám – ének
Bárány Tamás – gitár
Fogl Botond – gitár
Bánfalvi László – basszusgitár
Németh Zoltán – dob

A zenekar korábbi anyagai:

Starcult (Single):
https://youtu.be/w8rzlCBZ2LM
The Monolith (Single):
https://youtu.be/6W0VVbYMwYw
The Dark Spirit of Ages (EP):
https://youtu.be/KjIpTnobusc
Stalkers of Athanasia (Single):
https://youtu.be/oo3QQHpuiZ0

További oldalak:

https://www.instagram.com/needless_metal/
https://soundcloud.com/official-needless

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*