VI. Rattle Inc. olvasótalálkozó – Vírus Café, 2019. május 25. (beszámoló)

Ez a délután több szempontból sem úgy alakult, ahogy terveztük.

Először is, alapvetően kevesen jelezték, hogy jönnek, de a végső létszám még ennél is kisebb volt. Ilyenkor mindig elgondolkozom azon, hogy egyáltalán kell-e ilyen találkozókat szerveznünk. Akik eljönnek, azok nyilván igénylik, és jól érzik magukat – nekik és magunknak csináljuk. A meghívott vendégek (interjúalanyok) felé kínos, hogy azt látják, csak ennyien kíváncsiak rájuk. Éppen ezért köszönet Herczeg Tamásnak, az egykori Music Box és a Viking lemezboltok tulajdonosának, hogy a csekély számú érdeklődőt látva sem fordult vissza a Vírus Café ajtajából. A bensőséges légkör egy oldott, baráti hangulatú pódiumbeszélgetést eredményezett, amelyben több „néző” is kezdettől részt vett.

Nagyon szerettük volna, ha a Metal Ör Die által nyereményként felajánlott Frost CD gazdára talál, ám az élet közbeszólt. Kvízmesterünk, Zozzie a rendezvény közepén kapta a telefont, hogy fia, Nimród súlyos kartörést szenvedett. Így a vetélkedő a következő alkalomra maradt, asztaltársaságunk tagjai pedig „jobb híján” egykori és közelmúltbeli koncertélményeiket osztották meg egymással.

Szeptemberben folytatjuk. Nimródnak mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk! A Herczeg Tamással készített interjú is hamarosan érkezik.

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*