NGC Prod kiadó hírek

A két és fél éve ismét aktív hazai kiadó, az NGC Prod a jövőben minden megjelenést ingyen és jogtisztán letölthetővé tesz veszteségmentes formátumban a kiadói Bandcamp-felületről.

„Ahogy figyeltük, nem oszt, nem szoroz az eladásokban a letölthetőség, viszont a kiadvány híre jobban terjed. 2019-et írunk, manapság más a szokás, mint 25 éve volt, és mi szeretnénk felvenni a tempót. Nyitottunk egy digitális alkiadót is, de emellett a CD-k és kazetták megjelentetése is marad. Az ingyenesség viszont a fizikai kiadványok esetén is él a digitális verziókra. Egy másik fontos hír, hogy a hivatalos weboldalunkon már pontozhatók és kommentelhetők az anyagaink, akinek van véleménye, ne tartsa vissza!” – írta Nagaarum, a kiadó főnöke.

Letöltéshez ide: www.ngcprod.bandcamp.com
Kiadványok véleményezése: www.ngcprod.com

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*