Megjelent a Slytract harmadik nagylemeze

Hosszú hallgatás után újult erővel vetette bele magát a munkába a 2012-ben feloszlott miskolci extrém metal brigád, a Slytract. Harmadik lemezük, a 12 új dalt tartalmazó Slytract, amely a közelmúltban jelent meg digipackos CD- és digitális formátumban, többek között az alábbi platformon streamelhető: https://musiclnk.com/artist/slytract/slytract/

Az album kiadását megelőzően látott napvilágot az anyagot felvezető videoklip a Son című dalhoz, amelyben Knapp Oszkár (Wrong Side, Grizzly, ex-Insane) bivalyerős közreműködése nyit meg eddig nem látott dimenziókat:

Az új lemez a banda munkásságának méltó folytatásaként hozza a srácokra jellemző gyorsaságot, brutalitást és dallamokat, de számos olyan elemmel is bővült, amelyeknek eddig nyoma sem volt a korábbi anyagokon. Ehhez nagyban hozzájárult Mick Kenney (Anaal Nathrakh) produceri és hangmérnöki tevékenysége, aki korábban olyan bandákkal dolgozott, mint a Carnifex vagy a Bleeding Through.

A felállásban is történtek változások: a zenekar magját alkotó Melegh Gábor–Galántay Tamás páros mellett ezúttal már Czeglédi Gyula is teljes jogú tagként szerepel, a basszusgitárt pedig a Conan’s First Date és az Absent Distance soraiból ismert Bencze Márton vette át.

„Rengeteg meglepetést tartogatnak a dalok, mindannyian feszegettük a határainkat, és hangulatban egy nagyon sötét, de mégis emelkedett atmoszférára lehet számítani, amit sokszor végletek jellemeznek” – mondják Gáborék.

A zenekar elérhetőségei:

Email: slytract@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/SlytractBand/
YouTube-csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCPKfWog6zeldpG8miBkD3Jg

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*