Június 7-én a KVLT-ban lép fel az Atomic Playboyz

Atomic Playboyz

A budapesti glam rock’n’roll szcéna alapzenekara, az Atomic Playboyz június 7-én ad koncertet az óbudai KVLT klubban (ex-Vörös Yuk). December 1-én jelent meg a Ground Records égisze alatt Searching For Gods, Living Like Dogs című albumuk, amit azóta is nagy sikerrel pörgetnek országos és világszinten. Nemrégiben például egy japán lemezbolt rendelt be az anyagból egy kört, de az ország több lemezboltjában is megvásárolható a korong.

Az este folyamán fellép még a szintén rock’n’roll-ban utazó, budapesti Moonshine Melodies is, akik egy régebbi közös formáció újjáalakulásaként jöttek létre. A csapat mai felállását 2018 őszén nyerte el, majd a Barba Negra klubban debütáltak a Kiss Forever Band és a Hollywood Rose vendégeként. A 2017-es Hard Rock Rising második helyezettjeként végzett zenekar hamarosan megjelenteti első kislemezét.

Moonshine Melodies

A Before We Disappear zenekar öt pofátlanul fiatal kiscsávóból áll. Saját dalaik mellett feldolgozások is szerepet kapnak a repertoárjukban. A KVLT színpadát már rengetegszer megjárt csapat ezúttal is fülgazmusig játssza majd a dögös rock’n’roll riffeket.

Végül, de nem utolsó sorban a Beautiful Danger zenekar is tiszteletét teszi az estén. A gyáli csapat sem most érkezik először a klubba. Punk rockos muzsikájukkal ők nyitják meg az estét, hogy aztán bemelegítsék a közönséget a további rock’n’roll partira.

Cím: Budapest III.. Fényes Adolf utca 28.
Jegyár: 1000 forint, ami kizárólag a rendezvény estéjén, a helyszínen kapható!
Kapunyitás: 19:00, kezdés: 19:30

www.facebook.com/yukbudapest

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*