Újabb lemez-előzetes dal a Needless-től

A death metalt a thrash-sel és a black-kel ötvöző Needless ez év június 23-án jelenteti meg bemutatkozó nagylemezét, a Heresy-t, amelyről a napokban már a második nóta látott napvilágot.

„A Starcult az ember és kozmosz régi kapcsolatáról szól. A dal koncepciójához a híres természettudós, Carl Sagan adta az ihletet: dalunk egyfajta óda ahhoz a gondolatához, miszerint az univerzum az ember által ismeri meg önmagát” – tudtuk meg Forczek Ádámtól, a 2004-ben, Dánszentmiklóson alakult banda énekesétől. dalszövegírójától.

A Starcult a már korábban közzétett szerzeménnyel, a The Monolith-tal együtt a zenekar Bandcamp-oldaláról is letölthető, de hamarosan a legfontosabb streaming-szolgáltatók csatornáin is elérhető lesz.

https://needlessofficial.bandcamp.com/album/heresy

A dal 4K vizuál videóját az együttes basszusgitárosa, Bánfalvi László készítette.

A Heresy, amely digitális, streaming, és limitált szériás fizikai formátumban (100 példány Digipack CD) lesz hozzáférhető, az alábbi nyolc tételt fogja tartalmazni:

Babel’s Fall
The Monolith
Starcult
Prophet of Ivory
Marked by a Black Sigil
On a Journey Sublunaris
Night of the Hunt
Sky Burial

Az album felvételei a gyulai No Silence stúdióban készültek, borítója pedig egy black metalban alkotó német művész, Maximilian Wagner munkájának a gyümölcse:

https://www.facebook.com/Cursedhand.from.beyond/

A Needless tagjai:

Forczek Ádám – ének
Bárány Tamás – gitár
Fogl Botond – gitár
Bánfalvi László – basszusgitár
Németh Zoltán – dob

A csapatot élőben legközelebb április 20-án, a budapesti S8 Klubban lehet meghallgatni a belga post-blacker Sons Of A Wanted Man előtt.

https://www.facebook.com/events/306804813302693/

A zenekar elérhetőségei:

Facebook: https://www.facebook.com/needlesshun/
E-mail: officialneedless@gmail.com

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*