Új dallal jelentkezett az Életveszély

Táncos Mihály

A csapat gitárosa, Táncos Mihály keresett meg bennünket a hírrel. Az ő szavait tolmácsoljuk:

Sziasztok! Sok év kihagyás után új számmal jelentkezünk, ráadásul a stílusát tekintve egy rendhagyó dallal. Kevesebb benne a tekerés, mint a régi „Veszély” számokban, viszont annál mélyebb a mondanivalója. Ez egyfajta állásfoglalás a részünkről egy olyan témában, amely egyre több áldozatot szed, amiben életek és családok mennek tönkre. Az okok különbözők, amiért valaki „rászokik a szerre”, de most nem is ezzel a részével foglalkozunk a témának, hanem azzal, hogy aki már a rabjává vált, hogyan kezeli a függőségét, miként tekint rá. Hisszük azt, hogy a megoldás minden áldozat fejében ott van, csak időben fel kell ismernie azt a határt, amit nem lép át, ahonnan még van visszaút.

„Tiéd az életed és a halálod,
de a végén úgyis azt kívánod,
bárcsak te lettél volna,
ki úszott az árral szemben.”

A megosztást, és ha érdemesnek találjátok rá, akkor a véleménynyilvánítást is nagyon köszönjük!

A Szobról indult, jelenleg budapesti székhelyű csapatot, amely a heavy metalt a dallamos thrash-sel elegyíti, jelenleg ketten alkotják: Muhi András énekes és Táncos Mihály gitáros.

Muhi András
A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*