Május 25-én újra Rattle Inc. olvasótalálkozó: elhozzuk nektek a legendát!

Sziasztok!

Májusban immár hatodik alkalommal adunk randevút nektek, plusz, mint mindig, most is pódiumbeszélgetésre invitáljuk a nagy idők egyik tanúját, aki kivételesen nem zenész lesz, hanem a lemezboltosok koronázatlan királya, akinél valószínűleg sokan vettük az első német nyelvű Metal Hammerünket vagy „műsoros” kazettánkat. A vendégünk nem más lesz, mint Herczeg Tamás, az egykori Music Box („Bacsó”, „Venom-os bolt”) és a Viking tulajdonosa. Vele sztorizunk a ’80-as évekről, és persze az is kiderül, mi történt vele azóta.

Időpont: 2019. május 25., szombat, 16.00–

Helyszín: a budapesti Vírus Café emeleti különterme (IX., Ferenc körút 32., a Corvin-negyed metrómegállótól kb. két perc séta)

Program:

16.00-tól pódiumbeszélgetés Herczeg Tamással
17.15-től Zozzie-kvíz értékes nyereményekért
Előtte-utána kötetlen beszélgetés, a Vírus italkínálatának tesztelése

A rendezvényen Stauderer János is jelen lesz a Metal ör Die kínálatával, úgyhogy a pénztárcát se felejtsétek otthon! 😉

Szeretettel várunk mindenkit, aki törzsvendége volt Herceg Tamás egykori üzleteinek, és természetesen azokat is, akik nem voltak azok!

Ha jöttök, kérünk benneteket, jelezzétek a rendezvény Facebook-eseményénél az „Ott leszek” gomb határozott megnyomásával.

A viszontlátásig üdvözlettel:

a Rattle Inc. csapata

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*