Voivod-nóták akusztikus gitáron

Egy szál gitáros Voivod-átiratokkal jelentkezett Gravel Shores, a sci-fi metal mesterek legdallamosabb, ’90-es évek eleji korszakából válogatott számokkal.

„Mostanában saját szerzeményeket jelentettem meg, popzenei irányba mutatva, ezzel az anyaggal viszont lehetőségem nyílik a tiszteletadásra régi kedvenceim felé. Hatalmas élmény megszólaltatni ezeket a zseniálisan beteg dalokat” – mondta a Gravel Shores művésznéven alkotó Czakó Dániel, aki a Szekeres András, Svoid, Karst és Pagan Megalith formációkból is ismerős lehet.

A tízszámos felvétel digitális formában is meghallgatható, de az átdolgozások valójában színpadra készültek: a műsor első alkalommal március 8-án hangzott el Budapesten, a Backstage Pubban, a Continoom és az Ann My Guard előtt.

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*