Slytract: klip- és dalpremier, áprilisban új lemez

Áprilisban új lemezt ad ki az extrém metalban utazó Slytract zenekar. A friss anyagról a napokban jelent meg a Son című számra készült kislemez és klip.

A legutóbbi, Existing Unreal lemezt követően, csaknem nyolc év szünet után, újult erővel jelentkezik a miskolci metal brigád. A harmadik albumukat felvezető nótát és videóklipet Knapp Oszkár (Wrong Side, Grizzly, ex-Insane) vendégszereplése teszi még brutálisabbá.

A zenekar felállása is megújult: a magját alkotó Melegh B. Gábor és Galántay Tamás páros mellett már Czeglédi Gyula is teljes értékű tagként szerepel, a basszusgitáros szerepét pedig immáron az a Bencze Márton tölti be, akit a Conan’s First Date és az Absent Distance soraiból ismerhetünk.

Az új album a zenekar munkásságának méltó folytatásaként fogja hozni a srácokra jellemző gyorsaságot, brutalitást és dallamokat, de az anyag számos olyan elemmel is bővült, amelyeknek eddig nyomuk sem volt a korábbi lemezeken. Erre garancia Mick Kenney (Anaal Nathrakh) producer neve, aki korábban olyan bandákkal dolgozott, mint a Carnifex, a Bleeding Through vagy a Motionless In White, illetve további neves vendégzenészek szereplése is borítékolható.

A zenekar nevére keresztelt, Slytract című nagylemez áprilisban jelenik meg a Metal.hu gondozásában, de már márciustól előrendelhető lesz a shop-ban. „Rengeteg meglepetést tartogatnak a dalok, mindannyian feszegettük a határainkat, és hangulatban egy nagyon sötét, de mégis emelkedett atmoszférára lehet számítani, amit sokszor a végletek jellemeznek” – ígérik Gáborék. Hogy ez mit is jelent valójában, hamarosan kiderül, de a most megjelent klip és a korábbi teljesítményük alapján biztos nem fogunk csalódni. Márciusban újabb dallal és friss információkkal jelentkezik a csapat!

A Son kislemez digitális linkjei:

Spotify:

https://open.spotify.com/album/1QCyKbp6zGdqNTVysf17w7

Apple/iTunes:

https://itunes.apple.com/us/album/son-single/1452308855?app=music

Google Play:

https://play.google.com/store/music/album?id=Bf2vjbchnvkofxnuou5dpxkpfcu

Deezer:

https://www.deezer.com/us/album/87105592

Slytract-elérhetőségek:

Email: slytract@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/SlytractBand/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCPKfWog6zeldpG8miBkD3Jg

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*