Megjelent a Lycanthropia bemutatkozó albuma

„Sziasztok! Ruff László vagyok, a dunaújvárosi Lycanthropia zenekar frontembere, és szeretném a figyelmetekbe ajánlani első nagylemezünket, a Blood Contract-ot. A lemez a mai napon jelenik meg szerzői kiadásban, de egy dalt már korábban megosztottunk róla előzetesként.

Sajnos nem vagyunk aktív zenekar, mert másfél éve nincs dobosunk, de ettől függetlenül az anyagot felvettük, és reméljük, ezzel találunk embert.”

A Lycanthropia 2010 októberében alakult, tagjai jelenleg Ruff „The Beast” László énekes, basszusgitáros és Suplicz „Death Machine” Gábor Bernát gitáros.

A formáció death/thrash metalt játszik, hatásaikként pedig többek között olyan zenekarokat neveznek meg, mint a Behemoth, a Morbid Angel, a Nile, a Suffocation, a Vader, a Malevolent Creation, vagy a Slayer és az Exodus. Ha még nem ismeritek, csekkoljátok le őket!

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*