Már csak három nap és…

RATTLE INC. OLVASÓTALÁLKOZÓ A TORMENTOR TAGJAIVAL!

Ne feledjétek, most szombaton (január 5-én) 16 órakor találkozunk a budapesti Jelen bisztró hátsó különtermében (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., a Corvin áruház tömbjének jobb hátsó sarka)!

Az V. Rattle Inc. olvasótalálkozó vendége a reneszánszát élő, kultikus Tormentor zenekar három tagja, Csihar Attila énekes, Szigeti Attila gitáros és Farkas György basszusgitáros lesz. Velük 16.30-tól Coly „pódiumbeszélget”, utána pedig remélhetőleg dedikálásra, közös fotózásra is lesz lehetőség.

Zozzie kvízjátékának nyertesei ugyancsak értékes Tormentor-relikviákkal lehetnek gazdagabbak, úgyhogy minden bizonnyal emlékezetes délután/este elé nézünk. Ne hagyjátok ki!

Plusz, hacsak nem akadályozza meg egy brutál havazás, Stauderer János is ott lesz a helyszínen a METAL ÖR DIE Records disztróval. Friss Detonátor-pólók és Atomic-bakelitek is érkeznek, valamint a Hunug Records és a Thrash Zone kiadók disztrójában is körülnézhettek.

Aki jön (és még nem tette volna meg), kérjük, jelezze az esemény Facebook-oldalán, az „Ott leszek” gomb megnyomásával. Köszi!

https://www.facebook.com/events/325731908015474/?active_tab=about

Mi már izgatottan várjuk a szombatot!

A Rattle Inc. csapata

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*