Január 5-én újabb Rattle Inc. olvasótalálkozó – a Tormentor tagjainak részvételével!

Sziasztok!

Mostanra hagyománnyá vált, hogy minden évszak középső hónapjának valamelyik szombatján mi, a Rattle Inc. szerkesztősége „randevúra” hívunk benneteket, ahol nemcsak velünk és egymással találkozhattok, hanem a színtér neves személyiségeivel (zenészekkel, szervezőkkel) is. A jövő év elején sem lesz ez másképp, ráadásul már ötödik alkalommal kerül sor erre az eseményre, amelynek vendégei a Tormentor zenekar kiválóságai, Csihar Attila énekes, Szigeti Attila gitáros és Farkas György basszusgitáros lesznek.

Szigeti Attila és Csihar Attila
Farkas György

Időpont: 2019. január 5., szombat, 16.00–

Helyszín: a budapesti Jelen bisztró hátsó különterme (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., a Corvin áruház tömbjének jobb hátsó sarka)

Program:

16.30-tól pódiumbeszélgetés a Tormentor zenekar tagjaival

18.00-tól Zozzie-kvíz értékes nyereményekért

Előtte-utána kötetlen beszélgetés, a Jelen italkínálatának tesztelése

Ha jöttök, kérjük, jelezzétek a rendezvény Facebook-eseménye „Ott leszek” gombjának megnyomásával.

A viszontlátásig üdvözlettel:

a Rattle Inc. csapata

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*