Holtidő

Belefáradva az új zenék utáni kutatásba és azok meghallgatásába, befogadásába, az év utolsó néhány hete a lazítás jegyében telt. Klasszikus metal albumokat vettem elő (lásd Heti Ötös listáimat) és más műfajba tartozó előadókkal (Pink Floyd, Rolling Stones, Lana Del Rey) lazítottam.

Persze nem is nagyon volt mivel ismerkednem: a Metal Church új albumával számomra ki is fújt az idei év. Így most van egy-két hét holtidő, amíg csak meg nem jelennek 2019 első – általam várt – újdonságai. Januárban a Flotsam and Jetsam, az A Pale Horse Named Death, a Rival Sons legfrissebb anyaga és az Arch Enemy feldolgozásalbuma, februárban pedig az Avantasia, a Candlemass, a Within Temptation, Dream Theater és az Overkill aktuális lemeze. És persze számos egyéb újdonság, amelyekről még nem tudom, hogy jönnek vagy hogy tetszeni fognak-e nekem.

Egyben biztos vagyok: az elkövetkező év legalább annyi izgalmas anyagot tartogat számomra, számunkra, mint az éppen magunk mögött hagyott esztendő.

About Coly 1179 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*