Bő két hét múlva Rattle Inc. olvasótalálkozó!

Október 20-án, szombaton újra találkozunk – azokkal, akik szívesen megismerkednének, véleményt cserélnének velünk, egymással, és akik kíváncsiak a múlt és a jelen hazai rock/metal zenei színtere alakítóira: ez alkalommal Binder Gáspárt (Cudi Purci Booking) faggatjuk a koncertszervezés kulisszatitkairól, Török Imrét pedig a Tüzes Víz metal barlang történetéről kérdezzük.

A IV. Rattle Inc. olvasótalálkozó időpontja: 2018. október 20. szombat, 16.00–19.30

Helyszíne: a budapesti Vírus Café emeleti különterme (IX., Ferenc körút 32., a Corvin-negyed metrómegállótól kb. két perc séta)

Binder Gáspár
Török Imre

A programban annyi változás történt, hogy Zozzie, aki a szerkesztőségi munka stresszét családi körben igyekszik kipihenni, nem lesz jelen, így a sokak által szomjazott kvízjáték is elmarad. Csapatunkat az ő távollétében – a jelenlegi állás szerint – Dávid Laci, Sipy, Buga B, RxGx és Coly képviseli.

Gyertek!

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*