Sacrosanct: progresszív temetőjárat

Na, ez van, amikor az ügynökség csepegteti az információkat! 🙂 Tegnap adtunk hírt a német/holland Sacrosanct újraindulásáról (a lemezszerződésről és az új basszusgitárosról), ma pedig már a hamarosan megjelenő nagylemezről is tudunk információkkal szolgálni.

A Necropolis címet viselő album (amely a csapat negyedik ilyen hanghordozója) november 30-án lát majd napvilágot. A korongon hallható dalok:

The New Age Of Fear
My Last White Light
The Grim Sleeper
Only One God
Melancholy
Clouds Obscured The Sun
NecroPolice
The Pain Still Lasts

A promóanyag szerint, amellett, hogy a Necropolis a Sacrosanct muzsikájának valamennyi védjegyét tartalmazza, a lemez elődeinél jóval érettebb muzsikával rukkol elő, amelynek a gitárharmóniák, a gyorsabb tempók és a modern zenei megoldások éppúgy részét képezik, mint a melankolikus dallamok, a tiszta ének és az elgondolkodtató dalszövegek. Mindezek együttesen egy új fejezetet nyitnak a zenekar történetében.

Az anyagot a  http://bit.ly/sacro-necro-roar oldalon lehet előrendelni.

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*