Október 20-án újra Rattle Inc. olvasótalálkozó!

Sziasztok!

A nyarat ellógtuk, de továbbra sem szeretnénk szakítani a hagyománnyal, hogy negyedévenként találkozzunk veletek, egymással, és meghívott – metal-közeli – vendégeinkkel.

A IV. Rattle Inc. olvasótalálkozó időpontja: 2018. október 20. szombat, 16.00–19.30

Helyszíne: Vírus Café, emeleti különterem (Budapest IX., Ferenc körút 32., a Corvin-negyed metrómegállótól kb. két perc séta)

Program:

16.00: Kapunyitás, első hörpintések
16.30: „Aki elhozta nekünk a Possessed-et” – pódiumbeszélgetés Binder Gáspárral, a Cudi Purci Booking vezetőjével. Őt a koncertszervezés kulisszatitkairól, zenészekkel kapcsolatos sztorikról és jövőbeli terveiről faggatjuk.
17.30: „Alkoholban oldódó nehézfém” – pódiumbeszélgetés Török Imrével, az egykori Tüzes Víz metal barlang vezetőjével. Vele mindenekelőtt nosztalgiázunk, felidézzük a TV történetét, a legérdekesebb történeteket.
18.30: Zozzie-kvíz értékes és maláta-dús nyereményekért.
Előtte, utána és közben a helyi italkínálat szolid tesztelése.

Mindenkit érdeklődőt szeretettel várunk!

A Rattle Inc. csapata

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*