Feltámadt a Sacrosanct

Az egykori Pestilence-gitáros, Randy Meinhard által alapított német-holland progresszív thrash csapat, a Sacrosanct 25 éves szünet után visszatért! Az együttes egy több albumra szóló szerződést írt alá a ROAR! Rock Of Angels Records-szal.

A zenekarhoz nemrégiben csatlakozott Kees Harrison basszusgitáros (ex-Sphere of Souls), aki így kommentálta az eseményt: „Régóta nagy Sacrosanct-rajongó vagyok, így nagy megtiszteltetés és izgalmas kihívás számomra, hogy együtt dolgozhatok Randy-vel a banda következő albumán.”

A Sacrosanct jelenlegi felállása:

Richard F. Hesselink – ének
Randy Meinhard – gitár
Christian Göwert – gitár
Kees Harrison – basszusgitár
Jonas Schütz – dob

A Sacrosanct-ot 1988-ban alapította Randy Meinhard és a dobos Marco Foddis, akik még a Pestilence-ből ismerték egymást. Két évvel később látott napvilágot a csapat debüt albuma, a Truth Is – What Is, amelyet 1991-ben a Recesses for the Depraved követett. Harmadik anyaga, az 1993-as Tragic Intense megjelenése után nem sokkal a csapat feloszlott, újraindulásukra a tavalyi évig kellett várni.

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*