Crowhill Tales: If I were a Crow – albumpremier

If I were a Crow címmel megjelent az atmoszferikus death/thrash metal műfajban utazó kisvárdai Crowhill Tales első lemeze, amely mostantól meghallgatható a zenekar YouTube csatornáján.

A csapat útját folyamatos tagcserék nehezítették, de szerencsére minden posztra megtalálták a megfelelő embereket, akik új színt és energiát hoztak, ami által az együttes új erőre kapott, és egy működőképes, tenni akaró formáció kovácsolódott össze. A most megjelent album az elmúlt évek legjobban sikerült dalait gyűjti csokorba, és egy tömör kivonatot ad a banda szerteágazó stílusából.

A zenekar tagjai:

Zákány Alex – ének
Hegedűs Norbert – gitár
Losonczi Péter – gitár
Fazekas Péter – basszusgitár
Gáva József – dobok

Diszkográfia:

Before Birth (EP, 2013)
Shattered Harmony (Single, 2016)
If I were a Crow (2018)

A kristálytokba csomagolt album 12 oldalas booklettel, szerzői kiadásban jelent meg. Megvásárolható a zenekar koncertjein, és beszerezhető egyéb elérhetőségein.

https://www.facebook.com/CrowhillTales

crowhilltales@freemail.hu

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

1 Trackback / Pingback

  1. Crowhill Tales: If I were a Crow (2018) – Rattle Inc.

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*