Solum: Pick Down néven folytatják

A tavaly még Solum néven működő mezőhegyesi csapat a 2017-es Belül EP után most elkészítette első teljes nagylemezét. Az albumon 10 dal plusz egy kis intró hallható majd. Az anyagot most július 29-én rögzítették a gyulai No Silence Sound stúdióban A korongon a tavalyi EP-ről ismert öt nóta is megtalálható; a zenekar azért játszotta fel ezeket újra, mert úgy érezték, hogy két gitárral sokkal jobb és erősebb dalok lehetnek belőlük. Plusz írtak melléjük öt teljesen új számot. A csapat itt szeretné megköszönni Széles Tamás, mint társszerző munkáját és az első EP gitártémáit.

Tavaly annyi változás történt az együttes soraiban, hogy gitáros poszton Sarus Tibor Norbert csatlakozott hozzájuk. Majd ez év elején jött az új csapatnév: mivel jelenleg három zenekar is működik Solum néven a nagyvilágban, a mezőhegyesiek új nevet választottak maguknak, ez lett a Pick Down. Négy hónappal ezelőtt pedig végre a szólógitárosukat is megtalálták Dénes Zsolt személyében, így most már öttagú az együttes.

A jelenlegi felállás:

Zsolnai Gergő – ének
Sarus Tibor Norbert – ritmusgitár
Pozsár Krisztián – basszusgitár
Dénes Zsolt – szólógitár
Varga Mihály – dob

A Pick Down tehát él és virul. Két dalt már most is meghallgathattok az új albumról, de hamarosan jön a fizikai formátum, vagyis a digi pack CD is.

 

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*