Null’o’zero: itt a második videoklip az új albumról

A görög heavy/thrash csapat, a Null’o’zero idei nagylemeze, az Instructions to Dominate július 13-án látott napvilágot. Az erről korábban már közzétett The Last One után most az album címadó dalának szöveges videóklipje is napvilágot látott.

A Null’o’zero 2012-ben alakult Athénben. A kezdetektől agresszív, kortárs metálmuzsikát kívántak játszani, technikás és melodikus riffekkel, olyan példaképeik nyomvonalán haladva, mint a Metallica, a Megadeth, a Death és a Symphony X.

A csapat jelenlegi felállása:

Geo Sinner (George Patsouris) – ének
Elias Andritsos – gitár
Aggelos Kokkorogiannis – gitár
George Del – basszusgitár
Lefteris Moros – dob

Az Instructions to Dominate a hellén kvintett második hivatalos anyaga, amely a zenekar életének egy igen bonyolult periódusában született. Talán ezért is olyan agresszívek és érzelem-gazdagok a rajta hallható nóták: harag, bánat, fájdalom, frusztráció járja át a dalokat, miközben az anyag – az alkotók szándéka szerint – reményt is ad, a hallgató bátorságot meríthet belőle.

A zenei fejlődés kézzel fogható az előző koronghoz, a 2015-ös The Enemy Within-hez képest, miközben a dalok továbbra is őrzik a banda egyedi karakterét. Szolid ritmusszekció, változatos riffek, kirobbanó szólók és impozáns énekesi teljesítmény jellemzi az anyagot, amely jól egyensúlyoz a dallamosság és az agresszió között. Talán nem lényegtelen megemlíteni, hogy a lemez maszterizálását Peter In de Betou, a svéd Tailor Made Production munkatársa végezte (Arch Enemy, Dark Tranquillity, Dimmu Borgir, Dream Evil, Firewind, Havok).

Az albumon hallható dalok:

1. Instructions to Dominate
2. The Last One
3. My Last Disguise
4. Imprisoned in the Dark
5. Decline the Legacy
6. Face Down the World
7. Better Off Dead
8. Until the End of Life
9. Trapped in a Maze
10. Hate

További információk:

www.facebook.com/nullozeroband
www.nullozero.com

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*