Egy este Dave Ellefson-nal

Természetesen nem kettesben, hanem a Megadeth bőgősének szólófellépés-sorozatán, a “Basstory: An Intimate Evening of Riffs and Repartee with David Ellefson elnevezésű turnén, amelynek keretében nem csak Dave egyszemélyes basszus-performanszára kerül sor, a muzsikus izgalmas sztorikat is megoszt a metál világában eltöltött több mint három évtizedéről.

A turné szeptember 21-én, az Oregon állambeli Portland-ben indul, és október közepén érkezik meg Európába. A hozzánk legközelebb eső, nyilvános programra (több zártkörű buli is a sorozat részét képezi) október 22-én, a varsói Riff Megastore-ban kerül sor.

„Rendszeresen tartok (basszus)gitárklinikákat, néhány évvel ezelőtt pedig volt egy anekdotázós turném Ausztráliában, amivel akkoriban megjelent könyvemet, a My Life With ‘Deth-t népszerűsítettem – meséli Ellefson. – Mindig is örültem az olyan lehetőségeknek, amikor egy bensőségesebb környezetben találkozhatok a rajongókkal. Ezek is fontos epizódjai zenészi pályafutásomnak, és ezek vezettek el a Basstory turné ötletéhez. A közönség itt nemcsak kedvenc basszusriffjeit hallhatja élőben, hanem a hozzájuk tartozó történeteket is.”

További részletek:

www.Davidellefson.com
www.Davidellefsonbasstory.com
www.Facebook.com/davidellefson
www.Facebook.com/ellefsontouringagency

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*