Age Of Agony- és Türböwitch-megjelenés

A budapesti pózer-gyilkos Türböwitch első, Napalm to Posers című albumának kazettaváltozata július 23-án, vagyis ma látja meg ezt az elfajzott világot a Neverheard Distro jóvoltából. A sorszámozott, de nem limitált kiadvány tíz, alkoholban áztatott, kaotikus black&roll/thrash/punk nótát rejt.

Az első 33 példány egy speciális csomag része, amely a Neverheard és a Dögvész Tenyészet gondozásában jelenik meg. Ez a speciális kiadvány a Napalm to Posers mellett egy második kazettát is tartalmaz a banda legutóbbi debreceni bulijának a Headcrusher stáb által rögzített hanganyagával, amelyen a bemutatkozó album összes száma mellett egy Tankcsapda- és egy GG Allin-nótát is eltoltak a srácok.

A két kazetta egy közös slipcase-t kapott, továbbá jár melléjük két kitűző, egy zenekar-logós mágneses sörnyitó és egy Dögvész Fanzine Türböwitch Special is. Ebből a különleges csomagból mindössze 33 példány készült, és előjegyzésben el is fogyott. A Napalm to Posers kazetta azonban továbbra is beszerezhető a Neverheard Distro-tól.

https://www.facebook.com/turbowitch666

https://turbowitch666.bandcamp.com

https://www.facebook.com/nhd666/

Július 24-én, azaz holnap jelenik meg a (tudomásunk szerint) első hazai kiadású death metal 12″ vinyl, ami nem más, mint a zalalövői Age Of Agony zenekar legutóbbi, For the Forgotten című, korábban kazettán és CD-n megjelent albuma.

A lemez borítója a CD- és kazetta-változattól eltérő, ám azokhoz hasonlóan ezt is a hazai Anvil Kvlt készítette. Az album kétféle változatban, mocsár-zöld és csontszínű korongon is beszerezhető. Jár mellé szöveglap, két zenekar-logós matrica, valamint egy poszter, továbbá mindkét színből az első 55 példányhoz egy zenekar-logós, LP-méretű szatyor és egy szőtt felvarró a kiadó (a Neverheard Distro) logójával.

A lemez beszerezhető a Neverheard Distro-tól, de a megjelenés napján megrendezésre kerülő budapesti Gruesome-koncerten is kapható lesz.

https://www.facebook.com/AgeofAgony

https://www.facebook.com/nhd666/

 

 

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*