Shane Embury: saját kiadó, új projekt, friss lemez

A brit grindcore keresztapja, Shane Embury (Napalm Death, Meethook Seed, Unseen Terror, Lock Up, Venomous Concept, Brujeria) a közelmúltban hozta létre saját kiadóját, az Extrinsic Recordings-ot, amelynek első kiadványa – nem meglepő módon – legfrissebb projektje, a Born To Murder The World bemutatkozó albuma lesz.

A lemez a The Infinite Mirror of Millennial Narcissism címet viseli, és digitális változatban, augusztus 24-én lát majd napvilágot. Az album egyik dala, a Brutal Alchemist már most is meghallgatható a Decibel-en. Az anyag állítólag a Napalm Death és az Anaal Nathrakh muzsikájának brutális ötvözete.

A csapatot az itt négy- és hathúros hangszeren egyaránt játszó Embury mellett a gitáros, bőgős, programozó Mick Kenney (Anaal Nathrakh, Mistress) és az énekes Duncan „Drunk” Wilkins (Fukpig, Mistress) alkotja. A dalokat Embury és Kenney szerezte, a felvételek, a keverés és a maszterizálás a basszusgitáros saját stúdiójában, a The Barracks-ben zajlott.

A lemezen helyet kapott szerzemények:

1. When the Heart Is Violated
2. Brutality Alchemist
3. Genesis Misconception
4. The Virus Within Us All
5. As He Creates So He Destroys
6. Penetrate the Descent
7. The Death of Dreams
8. Poisoning Purity
9. Negative Plague
10. Corruption Feeds Deception
11. Tiyanak
12. How Barren Is Life Without Sin

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*