Windmill: megfújták a Légiriadót

Egy újabb hazai csapat keresett meg bennünket azzal, hogy felületünkön mutatkozhassanak be olvasóinknak. Szívesen teszünk eleget ennek a kérésnek.

A Windmill zenekarban volt Spiritbell-, Zakata- és Sarlatán-tagok játszanak, az idősebb metal-hallgatóknak talán még mondanak valamit ezek a nevek. 🙂

A heavy metalt játszó formáció 2016 nyarán alakult, az ezt követő néhány hónapban trióként működtek. 2017 januárjától majdnem egy évig volt tagja a bandának Miskolczi Krisztián billentyűs, aki egyéb elfoglaltságok miatt azóta távozott a csapatból. 2018 elején csatlakozott hozzájuk Márkó Zoltán gitáros, a közelmúltban pedig a zenekar bemutatkozó demója, a Légiriadó is napvilágot látott.

Az együttes tagjai:

Kővári Csaba (ex-Zakata, ex-Distalis) – ének, gitár
Grénus Zsolt (ex-Sarlatán) – basszusgitár, vokál
Giovanni Clarichetti – dobok, vokál
Márkó Zoltán (ex-Spiritbell) – szólógitár

A csapat Facebook-oldala: https://www.facebook.com/WindMillBand/

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*