A teljesség igénye

Na, ezzel is megvolnánk: tegnap óta az összes eddigi cikkünk megtalálható a honlapon: több mint 1200 poszt, amelyben az utóbbi hónapok Heti Ötösei és albumszavazásai is benne foglaltatnak. Szűk másfél év termése, úgy gondolom, nem kis mennyiség. Még egyszer nagyon köszönöm Zozzie munkáját, aki velem vállvetve, nálam intenzívebb ütemben tette fel az anyagokat az oldalra.

Az, hogy folyamatosan bővül a Rattle Inc. kedvelőinek közössége, egy olyan speciális, ugyanakkor magától értetődő helyzetet eredményez, hogy a többség menet közben csatlakozott hozzánk, nem volt velünk az első hónapokban, így nem olvasta (legalábbis nem valós időben) a 2016 végi, 2017 eleji cikkeket, és az akkori szavazós játékokban sem vett részt.

Előbbi innentől könnyen orvosolható, hiszen a rattle.hu oldalon – időrendben haladva, egy adott témára, előadóra vagy lemezre rákeresve, esetleg rovatonként –utólag is elolvashatjátok a titeket érdeklő írásokat.

A ’80-as évek iránt nosztalgiát érzőknek különösen ajánlom IDŐKAPSZULA rovatunk anyagait, amelyekben a rendszerváltás előtti, körüli évek hazai metalzenei életéről, koncertekről, rádióműsorokról, lemezboltokról, a Rattle Inc. készítésének kulisszatitkairól és egyéb érdekességekről esik szó, gazdag képanyaggal illusztrálva.

A kommentekben viszonylag gyakran felmerül a kérdés, hogy korábban szavaztunk-e már ennek vagy annak a zenekarnak az albumairól. Még a viszonylag régi olvasók sem emlékeznek mindenre, sőt, néha a szerkesztőségen belül is szembesülünk ezzel a kérdéssel. Éppen ezért az alábbi linken mindenki számára hozzáférhetővé teszem az összes eddigi játék végeredményét, az all inclusive-itás jegyében idő- és abc-rendben is.

https://mega.nz/#!R991RJAL!4qB_rFyEz2jX-eG0a7nGSyc8vIIVokhnup-Zr2bJ06I

Ezekben vagy részt vettetek, vagy lemaradtatok róluk, viszont biztos számos olyan csapat létezik még, amelyikre eddig nem került sor, viszont megérdemelne egy fordulót. Ha eszetekbe jut ilyen – szélesebb körben népszerű – zenekar, kommentben írjátok meg a nevét.

A folytatásról szólva, az elkövetkező napok szinte mindegyikén minimum egy új album ismertetőjével jelentkezünk. Hamarosan jön a nyaralásos időszak, s hogy akkor ne legyenek kapacitásgondjaink, alapként egyelőre maradunk a napi egy posztnál (plusz a szavazások és a Heti Ötösök).

Ahogy azt már Dávid Laci is kikotyogta, a nyárra nem tervezünk olvasótalálkozót (júliusban lenne aktuális, én pedig akkor – kis túlzással – alig leszek itthon), úgyhogy a következő ilyen rendezvényre októberben kerül majd sor, terveink szerint a ’80-as, ’90-es évek undergroundja emblematikus alakjainak vendégszereplésével.

Addig is, kövessetek bennünket a Facebook-on, és jó böngészést a teljesség igényével berendezett honlapon!

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*