Most szombaton: III. Rattle Inc. olvasótalálkozó és Thrash Mosh Club!

Sziasztok!

Szépen gyűlnek a részvételt és az intenzív érdeklődést jelző kattintások; remélem, leszünk is legalább százan, ha előbb nem, hát az Archaic és a Beyond fellépésén.

A rendezvénnyel kapcsolatos információkat, illetve magát a programot itt olvashatjátok, így most csupán néhány rövid kiegészítést szeretnék tenni.

17 órától Parajdi Tamással, a Beyond zenekar énekes-gitárosával és Bencze Gyulával, a csapat bőgősével beszélgetünk múltbeli emlékeikről és a közeljövővel kapcsolatos terveikről. A „hivatalos” részt követően ti is feltehetitek kérdéseiteket a muzsikusoknak, és természetesen dedikálásra, közös fotó készítésére is lesz lehetőség. Az eddigi gyakorlat alapján ez a műsorszám kb. egy-másfél órán át tart.

Somogyi „Manitou” Petiék 19 órakor csapnak bele a lecsóba, az Archaic pedig 21 órakor a húrok közé. Paráék 22.30-kor lépnek színpadra, és műsoruk éjfél körül ér véget.

A Dürer Pince leginkább retró fílinget árasztó zuga a WC (de tényleg!); a hölgyvendégeknek érdemes speciális felszerelésről (papír) gondoskodniuk.

Az utolsó 74-es troli 23.36-kor indul az épület elől a belváros felé.

Mindenkit szeretettel várunk!

A Rattle Inc. csapata

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*