Új tagok, régi slágerek: szombaton Sonic Temple-koncert a Living Room-ban

A Sonic Temple nevű The Cult tribute zenekar – kis kényszerszünet után – már új felállásban tolja Billy Duffy klasszikus riffjeit. A legénység/lányság a következő: Dér István ének, Berki Boglárka gitár, Bobály György gitár, Hímer István basszusgitár és Gajda Ferenc dob.

A zenekar 2.0-ás felállásának létjogosultságáról már második alkalommal lehet meggyőződni Budapesten. Március 24-én, a Living Room-ban a brit anyazenekar legnagyobb slágerein kívül néhány igazi ínyenc is terítékre kerül. A csapat zenéjét az igazi rock and roll-gourmandoknak ajánljuk, mindazoknak, akik a goth/wave, vagy éppen a r’n’roll-os The Cult korszakokat bírták/bírják.

A tökös warm up-ról a ReFraction gondoskodik, úgyhogy érdemes időben érkezni!

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*