Sear Bliss játék ereményhirdetés

Elöljáróban szeretném megköszönni minden szavazónak az aktivitást, külön kiemelve Nagy Andrást és Neubrandt Istvánt, akik szintén voksoltak! Remek játék volt, szinte özönlöttek a listák, és elmondhatom, hogy az Eternal Recurrence lemezen kívül – ami egy kicsit mostohagyermeknek számított -, minden album sok pontot szerzett, ami azt jelzi, hogy az összes kiadvány magas színvonalat képvisel.

A Phantoms lemez diadalmaskodott 151 ponttal. A második helyért hatalmas küzdelem zajlott, ezt végül a The Pagan Winter/In the Shadow Of Another World szerezte meg (95 pont) a Glory and Perdition előtt (93,5 pont), ami így végül a harmadik lett. Rendkívül szoros volt. További helyezések: The Haunting 84 pont, Forsaken Symphony 61 pont, The Arcane Odyssey 56 pont, Grand Destiny 49 pont, Eternal Recurrence 9,5 pont.

Következik az újabb szavazás, Coly lesz a játékmester.

A szerző: Zozzie 316 Articles
Először 15 éves korában kóstolt bele a fanzine-újságírásba (Feszültség), sok évvel később, teljesen véletlenül került ismét közelébe a „szakmának”. Civilben egy mikrobiológiai fermentációs cégnél üzemvezető.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*