Micsodaaa????? – Keressük a leghülyébb zenekarnevet!

The Gayes

Vasárnap április 1., Bolondok Napja. Ennek apropóján egy rendhagyó „szavazást” írunk ki: arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik a leghülyébb – hangzású vagy jelentésű – zenekarnév. Alapfeltétel, hogy valós, tehát ma is működő vagy egykor létezett bandát említsetek, és maradjunk a rock/metal-nál, maximum annak határterületeinél. Szavazni szombat, azaz március 31. éjfélig lehet. A legjobb neveket a Rattle Inc. április 1-jei, virgonckodós különszámában tesszük közzé.

Okilly Dokilly

Én a ’90-es évek második felének pszichedelikus rock csapatát, a 2004 óta ismét aktív KULA SHAKER-t, a Phoenix-i, metalcore-t játszó OKILLY DOKILLY-t és a houstoni punk rocker SKELETON DICK-et delegálom a játékba. Nevük fordítását kivételesen nem mellékelném.

A jelöltek itt vagy a Facebook-oldalunkon jöhetnek kommentben.

Hajrá!

Coly

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

2 Comments

  1. Helyiek: Nemtom, Rózsaszín Lódobogás, magyarok: Apey & The Pea, Superbutt The Joystix (amúgy mindhármat csípem), külföldi – a többségét itt is csípem, de a névválasztás … nem tudom, menőnek nem mondanám: Scumbag Millionaire (swe), Suicide Bombers (nor), Pretty Maids (dk), The Sewergrooves (swe), High-school Motherfuckers (fra), Flying Donuts (fra), The Admiral Sir Cloudesley Shovell (uk), Peppermint Creeps (us), Trashcan Darlings (nor), Toilet Boys (us), Chickenfoot…. XD

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*