Két hét múlva III. Rattle Inc. olvasótalálkozó és Thrash-Mosh Club!

Bizony, már csak 15 nap, és április 7-én találkozunk mindazokkal, akik kíváncsiak vendégeinkre, ránk és egymásra. A részletes programot itt találjátok, így én most csupán néhány dologra hívnám fel a figyelmeteket.

Örülünk a rengeteg érdeklődőnek, viszont a szervezés, a helyszín kialakítása kapcsán üdvös lenne, ha a „talán”-okból és „valószínűleg”-ekből konkrét „igen”-ek (vagy „nem”-ek) lennének. Ha már tudjátok, hogy jöttök, kérlek benneteket, hogy a Facebook-eseménynél jelöljétek át magatokat „Ott leszek” státuszúra. Így tudjuk kiválasztani az ideális méretű termet a pódiumbeszélgetéshez és a koncertekhez, és így tudjuk megfelelően berendezni azokat. Köszi!

Beyond

Bár egy helyen és közvetlenül egymás után rendezzük meg őket, a III. Rattle Inc. olvasótalálkozó és a Thrash-Mosh Club két külön esemény. Az első egy jórészt ülős összejövetel, amelynek központi programja 17 órakor kezdődik, amikor is a Beyond zenekar tagjaival, Parajdi Tamás énekes-gitárossal és Bencze Gyula basszusgitárossal beszélgetünk. Előtte-utána fanzine- és lemezbörze, ismerkedés, sztorizás, sörözés, majd 19 órakor átszörfölünk a Thrash-Mosh Club eseményfolyamára.

Ott némi retró feelinget követően akusztikus Orion (Metallica) thrash flash-re kerül sor; aki gitárral vagy más zajkeltő eszközzel részt venne benne, kérjük, hogy (minél előbb) vegye fel a kapcsolatot Jakab Viktorral.

Archaic

A TMC-ben 21 órakor az Archaic, 22.30-tól pedig a Beyond ad koncertet. A szervezők (ezek nem mi vagyunk) és a fellépő zenészek jófejsége, hogy az 500 forintos belépő leszurkolása becsületkassza jelleggel történik. Vagyis mi döntjük el, hogy fizetünk vagy sem. Azt gondolom, az a korrekt dolog, ha mi is osztozunk a költségeken, amelyek máskülönben teljes mértékben a szervezők zsebét terhelnék.

Na, csak ennyit akartam mondani.

Gyertek!

Coly

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*