Facebook és weboldal

Sziasztok!

Néhány új fejleményről írnék a Rattle Inc. saját honlapja és Facebook-oldala kapcsán. Több észrevétel – örömujjongás, sajnálkozás és kritika – is érkezett a részetekről a januárban lezajlott „költözésünk” kapcsán. Részben ezekre szeretnék reagálni.

A Facebook és a saját portál használatának is vannak előnyei (és hátrányai), nekünk pedig el kellett döntenünk, hogy továbbra is csak a közösségi oldalon létezzünk, vagy mindkét felületet használjuk. Utóbbit választottuk, úgy gondolva, hogy igyekszünk mindkettő pozitívumait a saját és a ti javatokra fordítani.

Nem szeretnénk párhuzamosan, duplán dolgozni (valamennyire mégis ezt tesszük), így ide, a honlapra tesszük fel a cikkeket, és erről adunk hírt a Facebook-on, ahogy ez szokás, ahogy ezt mások is teszik. Gondolom, különböző eszközökről éritek el az egyes internetes oldalakat, és van, amelyiknek nehézkesebb a betöltése, ám ettől függetlenül úgy gondolom, nem bonyolult a Rattle Inc. honlapja és FB-oldala közötti átjárás.

Igazatok van abban, hogy a Facebook-on nagyobb a társasági élet és könnyebb a kommunikáció; gyakran használjátok, jobban ismeritek a működését. Éppen ezért részben oda is visszavisszük az albumszavazásokat (természetesen továbbra is itt is lehet voksolni) és a Heti Ötös-ök is párhuzamosan, önálló bejegyzésként jelennek meg a két felületen.

A Moby Dick-játék sikere számunkra azt mutatja, hogy semmi gond a weboldalon történő szavazással (a voksok túlnyomó részét itt adták le), de legyen meg mindenkinek az öröme, kényelme. 🙂 A szavazások indulását és lezárását is jelezzük a Facebook-on, úgyhogy a saját honlapra való áttérés miatt ezekről sem marad le senki. Egyébként pedig az elmúlt egy évben mindenki megszokhatta, hogy új szavazás hétfőn, szerdán és pénteken reggel indul (az előző pedig akkor zárul).

Jó hír, hogy mostanra körülbelül 450 korábbi cikkünk került fel ide, az oldalra; tavaly júliustól kezdve az összes írásunk olvasható itt.

Ha bármi észrevételetek lenne egyik vagy másik felület működésével kapcsolatban, írjátok meg! Az ésszerű, általunk is hasznosnak tekintett változásoknak teret fogunk engedni.

Addig is, jó olvasást itt és ott!

Coly

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*