Egyik lábam itt, a másik ott…

A Rattle Inc. Facebook-oldala továbbra is ugyanolyan aktivitással működik, mint eddig, ugyanakkor a fókuszunk egyre inkább máshová, néhány napon belül elinduló saját honlapunkra tevődik át.

Azt már régóta tudjuk, hogy kell egy saját felület, ám a „Ki fogja elfogadható áron, olyan színvonalon megcsinálni, ahogy azt elképzeltük?” költői kérdés miatt egy ideig körben jártunk.

November végén, december elején indult meg a fejlesztés, és miközben ti ezt az oldalt olvastátok, mi elkezdtük az eddig megjelent cikkeket feltölteni a saját portálunkra. Terveink szerint az összes korábbi anyagot átvisszük oda, kivéve az albumszavazásokat és a Heti Ötösöket, amelyek amúgy is a jelennek szólnak.

Amit viszont szeretnénk, de nem tudunk átmenteni, azok a cikkeinkhez tartozó kommentek. Kár értük, mert sok hasznos információt is tartalmaznak.

Bár ti nem látjátok, a háttérben már jó ideje lázas munka folyik. Szépül és bővül az oldal, amely természetesen akkor sem lesz még kész, amikortól ti birtokba veszitek. Úgy számolom, körülbelül fél évre lesz szükségünk ahhoz, hogy az itt megjelent anyagokat oda is feltegyük.

Így aztán, míg kollégáim szorgalmasan írják az újabb lemezismertetőket és visszaemlékezéseket, én már több időt töltök a saját, készülő portálunkon, mint itt, a közösségi oldalon. Izgalmas, egyszersmind egy kicsit tudathasadásos állapot ez: az egyik lábam még itt, a másik már ott…

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*