Apróságok

Szeretem ezeket az év végi listákat. Leginkább azért, mert ötleteket adnak, hogy milyen lemezekbe hallgathatnék még bele, amelyek valami miatt (a bőség okán) kimaradtak nálam a felhozatalból. Elsősorban azokra az anyagokra vagyok kíváncsi, amelyek több ember listáján is megjelennek. Ez ugyanis már nemcsak egyéni ízlést tükröz, hanem valamilyen általános jó-ságot is feltételez. Így találtam rá például tegnap az Avatarium-ra, amelynek muzsikája eddig hiányzott a kollekciómból. Köszönet érte!

Facebook-oldalunk egyik negatívumaként említettétek, hogy nehéz visszakeresni korábban megjelent cikkeket. Nos, erről az ünnepek alatt én is meggyőződhettem. Régi anyagokat kerestem, amelyekig nemhogy jó időbe telt visszagörgetni a felületet, de nem is mindegyiket találtam meg. Nem tudom, hogyan működik a rendszer, de úgy tűnt, a helytakarékosságot szem előtt tartva elsősorban a sok képet tartalmazó írásokat „törlik ki” az archívumból, amely így meglehetősen foghíjassá válik. Ezt orvosolja majd a remélhetőleg hamarosan elkészülő saját weboldalunk, ahol – terveink szerint – több szempont alapján is rá lehet keresni az eddig megjelent cikkekre.

A múltkor vettem észre, hogy a RATTLE INC. fejlécben annak idején valamiért pontokat tettünk a második szó(rövidítés) betűi közé. Helytelen, de most már így marad, hiszen ez is a logó része.:-)

Avatarium
A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*