Ünnepi menetrend

Ünnepi menetrend

A Rattle Inc. kapcsán számomra az egyik legnagyobb örömet a tervezés, szervezés, megvalósítás hármasa jelenti. Különösen ezekben a napokban, amikor több mint ezer kedvelőt, illetve posztot tudhatunk magunk mögött, előttünk pedig indulásunk egyéves évfordulója és a 2017-es esztendő vége áll. Karácsony környékén a szerző/szerkesztő és az olvasó életének is megváltozik a ritmusa: felgyorsul, lelassul, attól függ, hogy éppen munkáról vagy ünnepi készülődésről van szó.

Mi mit tervezünk ezekre a napokra? Holnapután egyévesek leszünk, amit néhány különleges, rendhagyó írással ünneplünk. December 24-26-án, illetve szilveszter napján tartunk egy kis szünetet, hogy benneteket és magunkat is átengedjük a családnak, a meghitt nyugalomnak – hogy aztán újult erővel futhassunk neki az új évnek.

Munkatársaink lelkesedésének köszönhetően annyi anyagunk gyűlt össze, hogy az idén aktuális cikkeket (JUBILEUM és TERÍTÉKEN rovat) a még hátralévő időben be kellett sűrítenünk, egy részük pedig átcsúszik január elejére. Reméljük, hogy ezzel senkit nem fogunk összezavarni. 🙂

A következő év első napjaiban tesszük közzé Top 10-es listáinkat, amelyekben 2017 – szerintünk – legjobb alkotásait rangsoroljuk. Benneteket is arra biztatunk, hogy küldjétek el nekünk kedvenceitek lajstromát, hogy azt is meg tudjuk osztani a Rattle Inc. többi olvasójával.

Január 13-án pedig ismét találkozunk azokkal, akik kíváncsiak ránk, egymásra és „sztárvendégeinkre”, akik nagy valószínűséggel nem mások lesznek, mint Szilágyi Tamás, az Atomic zenekar frontembere, illetve Perényi Dénes, a csapat másik gitárosa.

Mindezekhez kívánunk minden olvasónknak jó szórakozást!

A Rattle Inc. csapata

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*