Mi magunk

Éppen egy évvel ezelőtt, 2016. december 20-án este tettem fel az első posztot erre az oldalra. Ezt azóta tucatnyi szerző tollából több mint ezer bejegyzés követte: hazai és külföldi előadókkal készített interjúk, lemezismertetők, múltidéző cikkek és képes beszámolók. Szimpatizánsaink, a tevékenységünket nyomon követők száma november végén érte el az ezret. Év közben ez volt „a nagy cél”, de mi a következő? Valahogy kevésbé érdekel a következő nagy mérföldkő, például a kétezer oldalkedvelés elérése.

Az induláskor nem voltak terveink arra nézve, hogy meddig akarjuk, meddig fogjuk csinálni. Jó volt és most is jó úton lenni, nem számít a megtett és a még előttünk álló táv. Korlátot egyedül a rendelkezésünkre álló kevés szabadidő jelent.

Az oldal látogatóinak egy kisebb része aktív kommentelő; nem számoltam össze, talán százan, ha vagytok. Nektek a folyamatos biztatást, az észrevételeket, az információkat, a nekünk nyújtott segítséget köszönjük. De a nagy többségről is tudjuk, hogy létezik, hogy olvas és értékel bennünket. Nektek is köszönjük, hogy velünk tartotok!

Ami számomra a legnagyobb élmény, az a megszólalások pozitív hangneme, a másik véleményének, ízlésének tiszteletben tartása. KÖSZÖNÖM! Maradjunk, maradjatok továbbra is ilyenek!

Hogy jól csináljuk-e, hogy értünk-e ahhoz, amivel foglalkozunk, nem a mi tisztünk eldönteni. A civil életben is újságíró vagyok, és ott sem éreztem soha, hogy „túl jó” lennék. Mindig lehet jobbnak lenni, hiszen akárcsak más, időnként mi is tévedünk, hibázunk. Azt gondolom, belefér, mert a cél nemes, a szándékunk pedig tisztességes.

Valamennyi kollégámnak köszönöm a lelkesedését, a munkáját, már csak azért is, mert nonprofit kezdeményezésként csak beleteszünk, ki semmit nem veszünk az oldalból.

Ami pillanatnyilag hiányosságunk, és ezért rövid távú célunk, az a saját weboldal létrehozása. Rajta vagyunk: ha minden jól megy, január folyamán oda tesszük át a székhelyünket.

Kívánok nektek és magunknak további élvezetes és hasznos együttlétet, 2018-ra pedig jó zenékben és kiváló koncertekben gazdag új évet!

Let’s rattle!

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*