Fireburn: Don’t Stop the Youth EP (2017)

Történt, hogy a múltkor a videómegosztó csatornán „bóklásztam”, és csak úgy találomra meghallgattam egy anyagot. Négy nóta volt csaknem kilenc percben, amiből nem volt nehéz kideríteni, hogy milyen anyagra számíthatok.

Igen, old school hc/punk a játék neve, és noha a formáció idén alakult, tagjai ismert arcoknak számítanak a mozgalomban, lévén a felállást Israel Joseph I énekes (ex-Bad Brains), Nick Townsend dobos (Deadbeat, Knife Fight), Todd Jones basszusgitáros (Nails, ex-Terror), illetve Todd Youth gitáros (ex-Warzone, Danzig, Murphy’s Law) alkotják.

Israel Joseph I

Két vérbeli, gyors, reszelős szerzemény (Suspect, Let This Be), egy zakatolós riffelésű, metalos megközelítésű darab (Break It Down) és egy reggae tétel (Jah Jah Children) szerepel az anyagon. Értelemszerűen nincsenek nagy megfejtések, forradalmian újnak ható ötletek, valószínűleg puszta szórakozásból hozták össze a muzsikusok a bandát. ezt viszont nagyon jól tették. Remélem, jövőre már komplett lemezzel jelentkeznek. Én megjegyeztem a nevüket.

A szerző: Dávid László 823 Articles
Első cikke 1994-ben jelent meg a Metal Hammerben. Hazánk első webzine-je, a Ragyogás egyik alapítója. Később a Stygian Shadows fanzine munkatársa, hazai és külföldi fanzine-ek/webzine- ek cikkeinek szerzője.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*