Új infók a DROW háza tájáról

Ez év májusában kettős tagcsere történt a nyírbátori Drow soraiban, ugyanis a zenekar megvált Vigh Gábor dobostól és Emőd Balázs basszusgitárostól, akik a kezdetek óta erősítették a csapat sorait.

Az új dobos Zsigó László lett (ex-Vertigo – Metallica tribute), a basszusgitárosi posztot pedig Popomájer Tibor tölti be, aki korábban a debreceni Neochrome-ban is megfordult már. A helyzet érdekessége, hogy a jelenlegi Drow tagok közül mindenki zenélt az industrial death vonalon mozgó MorteM-ben.

A zenekar május óta aktívan próbál, túl vannak egy Fekete Zaj-os koncerten, természetesen felléptek a nevükhöz fűződő nyírbátori DeathCrew Fesztiválon, ahol az új felállással is hatalmas sikert arattak.

Már írják az új dalokat, amelyek a súlyos témákat viszik tovább, de sokkal profibb és érettebb formában. Ha minden jól megy, év végén egy új dallal és a hozzá készülő klippel szeretnének újult erővel visszatérni a köztudatba.

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*