Metál végkimerülésig

Kiderült, melyik lesz az az öt dal, amelyet Buga B kollégánk holnap, azaz hétfőn reggel fél 9-től este 6-ig megállás nélkül hallgat, hogy aztán beszámolhasson nekünk ez irányú élményeiről. Mint ismeretes, az elmúlt bő két nap során a Rattle Inc. olvasói (és munkatársai) szavazhattak azokra a számokra, amelyekkel szépreményű munkatársunk próbára teszi kitartását és elméjének épségét. A végeredmény:

DEATH: PULL THE PLUG (10 szavazat)
KREATOR: TERRIBLE CERTAINTY (9)
HELLOWEEN: DR. STEIN és RUNNING WILD: CONQUISTADORES (8-8)
Az Annihilator: Phantasmagoria – KING DIAMOND: 1642 IMPRISONMENT – Megadeth: Set the World on Fire hármas 7-7 szavazatot kapott, így B.B. önhatalmúlag King Diamond-ot választotta. (Az általa voksolásra felajánlott 15 nóta közül egyedül a Legion of the Dead Sons of the Jackal-ja nem kapott szavazatot.)

Szorítunk Bugának, és kíváncsian várjuk a végeredményt!

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*