Emberkísérlet

Kedves olvasóink!

Mit szólnátok egy nagyon durva EMBERKÍSÉRLEThez? Buga B kollégánk – jobb dolga nem lévén – saját elméjének épségét kívánja feláldozni a szent zenetudomány oltárán: eldöntötte, hogy egy napig (jövő hétfőn) kizárólag ugyanazt az 5 dalt hallgatja folyamatosan, és a végén megírja, hogy mindez hogyan hatott rá.

Mi kollégái, már előre sajnáljuk, és persze azokat a nótákat is, amelyeket azt követően valószínűleg soha többé nem akar majd meghallgatni. Hogy melyik 5 dal legyen ez, ránk, a Rattle Inc. olvasóira bízza. Buga B mostantól vasárnap este 10-ig várja, hogy az általa megadott 15 szám közül kiválasszuk azt az 5-öt, amelyek aztán hétfőn majd az idegeire mennek.

Játékos kedvű olvasóinkat tehát arra bíztatjuk, az albumszavazásokhoz hasonlóan, e poszt kommentjeként írják meg az általuk kiválasztott 5 dal címét vagy előadóját, ezúttal nem kell sorrendben).

Óra indul, a kínálat a következő:

1. Nekrogoblikon: Lets Get Fucked
2. Kreator: Terrible Certainty
3. Helloween: Doktor Stein
4. Annihilator: Phantasmagoria
5. Death: Pull the Plug
6. Demons and Wizards: Beneath These Waves
7. Finntroll: Under Bergens Rot
8. King Diamond: 1642 Imprisonment
9. Legion of the Dead: Sons of the Jackal
10. MOD: Get a Job
11. Marilyn Manson: Evidence
12. Megadeth: Set the World on Fire
13. Obituary: Chopped in Half
14. Orgy: Stitches
15. Running Wild: Conquistadores

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*